融水好门户

QQ登录

QQ登录

搜索

很喜欢这首歌,和大家分享下而已~

日久贱人心❤

《A place nearby》:《天堂若比邻》

I entered the room
我走进房间

Sat by your bed all through the night
整夜坐在你旁边

I watched your daily fight
我看着你每天与病魔做搏斗

I hardly knew
我仅仅知道

The pain was almost more than I could bear
那痛苦是我难以承受的

And stillihear
我仍然能够听见

Your last words to me
你给我的临终遗言

Heaven is a place nearby
天堂是个很近的地方

So I wont be so far away
所以我离你会不远

And if you try and look for me
如果你试着寻找我

Maybe you will find me someday
可能你找到我会是在某天

天堂是个很近的地方

So there is no need to say goodbye
所以不需要说再见

I wanna ask you not to cry
我想告诉你不要哭泣

I will always be by your side
我会一直在你身边

You just faded away
你还是逐渐衰弱下去

You spread your wings you had flown
你已经展翅飞离

Away to something unknown
离开我去那未知的地方

Wish I could bring you back
期待我能够把你带回来

You are always on my mind
你一直在我心间

About to tear myself apart
眼泪因你我的分离而流下来

You have your special place in my heart
你在我心中有特别的意义

Always
永远

heaven is a place nearby
天堂是个很近的地方

所以我离你会不远

And if you try and look for me
如果你试着寻找我

Maybe you will find me someday
可能你找到我会是在某天

天堂是个很近的地方

So there is no need to say goodbye
所以不需要说再见

我想告诉你不要哭泣

I’ll always be by your side
我会一直在你身边

And even when I go to sleep
即使在我睡着的时候

I still can hear your voice
我仍然能够听见你的声音

And those words
那些话语

I never will forget
我将永不会忘记

天堂是个很近的地方

所以我离你会不远

如果你试着寻找我

可能你找到我会是在某天

天堂是个很近的地方

所以不需要说再见

我想告诉你不要哭泣

I will always be by your side
我会一直在你身边

日久贱人心❤

有点卡~
回复 收起回复
B Color Smilies
还可输入 个字符

唱起来,哈哈。

木会~哈哈  详情 回复 发表于 2013-12-4 02:39
回复 收起回复
还可输入 个字符

#167##167#

加油~  详情 回复 发表于 2013-12-4 02:39
回复 收起回复
还可输入 个字符

日久贱人心❤

来过、走过 发表于 2013-12-3 07:51
唱起来,哈哈。

木会~哈哈
回复 收起回复
还可输入 个字符

日久贱人心❤

倾听者 发表于 2013-12-3 10:35

#152#加油~
回复 收起回复
还可输入 个字符

经典演绎。融好翻唱排行榜第一

希望有人来翻唱  详情 回复 发表于 2013-12-9 23:21
回复 收起回复
还可输入 个字符

嗯,好听
回复 收起回复
还可输入 个字符

日久贱人心❤

马马哥 发表于 2013-12-09 00:09:40
嗯,好听

没给你听!
回复 收起回复
还可输入 个字符

日久贱人心❤

dlts888888 发表于 2013-12-4 20:19
经典演绎。融好翻唱排行榜第一

希望有人来翻唱

还是很感谢你,给大家推荐了这么好听的歌曲  详情 回复 发表于 2013-12-12 22:41
一直以为是你翻唱的,听了很多遍,今天听了下原唱,居然一模一样,开始真是惊讶,然后,诶!我的偶像倒了  详情 回复 发表于 2013-12-12 22:39
回复 收起回复
还可输入 个字符